Nyhedsbrev – 15. juni 2022

EKSTRA REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Kun to dage til næste tangnetværksmøde. Sæt kryds i kalenderen og kom med. Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk

Nyhedsbrev – 10. juni 2022

REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Så er det tid til næste tangnetværksmøde.Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk Tang på Endelave.  Det sker den 17 juni.

Nyhedsbrev – 30. maj 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Næste Tangnetværksmøde er på Endelave. Det sker den 17 juni, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvor Nordisk Tang byder Tangnetværket indenfor på Tanggården. Se

Nyhedsbrev – 3. maj 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Den 5 maj har I mulighed for at deltage i Online event: Let’s talk! Creating resilient agri-food systems with circularity in mind.  I får lige et nyt link,

Nyhedsbrev – 25. april 2022

HUSK Tangnetværksmøde “on the spot” i morgen, den 26 april. Det sker på Eurogum. Eurogums nye ejer, Henri Christensen, viser frem og fortæller. Susan Holdt fortæller om udvinding af carragenan/furcellaran-gélen fra Furcellaria tang.

Nyhedsbrev – 20 april 2022

Foråret er endelig kommet. Jeg håber I alle har nydt det dejlige påskevejr.Sæt et stort kryds i kalenderen. Tangnetværket invitere til det første Tangnetværksmøde “on the spot” den 26 april.

Nyhedsbrev – 28. marts 2022

Husk Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling i morgen, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn,

Nyhedsbrev – 14. marts 2022

Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling,  den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn, Senior Researcher, AU

Submariner katalog

Et nyt interaktive online SUBMARINER-katalog er blevet lanceret. I løbet af de seneste par år er antallet af innovative og bæredygtige blå virksomheder og produkter steget markant. SUBMARINER-kataloget giver disse

Nyhedsbrev – 1. februar 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.En aflysning. Fyraftensmøde, som skulle være afholdt i dag onsdag den 2. februar fra 15.30 til 17.00, må desværre aflyses.Arrangementet afholdes senere. Nærmere information følger i

Nyhedsbrev – 31. januar 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Husk at tilmelde jer årets første fyraftensmøde, som afholdes allerede på onsdag den 2. februar fra 15.30 til 17.00. Se tilmelding og program nedenfor.Læs om de

SMART TANG

Kort beskrivelse af SMART tang: SMART TANG vil bringe dansk produceret sukkertang i spil som en skalerbar, grøn løsning til at producere en attraktiv bioresource, og samtidig forbedre havmiljø og

Fyraftensmøde i Tangnetværket 2. februar 2022

Forbehanding – tørring, blanchering, fermentering. Holdbarhed, indholdsstoffer. o   Velkomst ved Susan Holdt, Associate Professor o   Nordisk Tang- fermenteret salat o   Fermentering v/ Annette Bruhn Senior Researcher & Project leader o  

Nyhedsbrev – 28. december 2021

Dette er årets sidste nyhedsbrev. Sæt allerede nu kryds ved følgende datoer i 2022:– Fyraftens møde 2 februar om forbehandling – tørring, blanchering, fermentering fra kl. 15.30 – 17.00– Fyraftens møde

Safe Seaweed Coalition

Dear all, After a highly competitive evaluation process by an advisory board of seaweed industry experts, the Safe Seaweed Coalition Steering Committee is proud to announce the results of its first

Nyhedsbrev – 15. december 2021

Et  kort nyhedsbrev fra tangnetværket. Turn in på Zooms den 16 december 2021 kl. 13-15.30. Der vil  blive afholdt et seminar om kyster, fødevareproduktion og landdistrikter, hvor en række taler vil