Nyhedsbrev – 15. juni 2022
EKSTRA REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Kun to dage til næste tangnetværksmøde. Sæt kryds i kalenderen og kom med. Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk
EKSTRA REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Kun to dage til næste tangnetværksmøde. Sæt kryds i kalenderen og kom med. Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk
REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Så er det tid til næste tangnetværksmøde.Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk Tang på Endelave. Det sker den 17 juni.
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Næste Tangnetværksmøde er på Endelave. Det sker den 17 juni, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvor Nordisk Tang byder Tangnetværket indenfor på Tanggården. Se
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Den 5 maj har I mulighed for at deltage i Online event: Let’s talk! Creating resilient agri-food systems with circularity in mind. I får lige et nyt link,
HUSK Tangnetværksmøde “on the spot” i morgen, den 26 april. Det sker på Eurogum. Eurogums nye ejer, Henri Christensen, viser frem og fortæller. Susan Holdt fortæller om udvinding af carragenan/furcellaran-gélen fra Furcellaria tang.
Foråret er endelig kommet. Jeg håber I alle har nydt det dejlige påskevejr.Sæt et stort kryds i kalenderen. Tangnetværket invitere til det første Tangnetværksmøde “on the spot” den 26 april.
The “super year” for the ocean has officially kicked off with the One Ocean Summit hosted by President Macron in Brest this month. This marks the first of several vital ocean milestones this
Kære Tangnetværksmedlemmer. I inviteres hermed til tangnetværksmøde på EUROGUM, hvor EUROGUMS nye ejer Henri Christensen vil vise rundt og fortælle. EUROGUM er en uafhængig dansk producent af Carrageenan og Alginat.
Husk Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling i morgen, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn,
Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn, Senior Researcher, AU
Et nyt interaktive online SUBMARINER-katalog er blevet lanceret. I løbet af de seneste par år er antallet af innovative og bæredygtige blå virksomheder og produkter steget markant. SUBMARINER-kataloget giver disse
SusKelpFood er et stort Norsk projekt (26 mill NOK) – Bæredygtige ingredienser fra dyrket tang til madindustrien med Pierrick Stevant, som projektleder fra Møreforskning. I projektet deltager Susan L. Holdt,
Sea-vegetables with enhanced flavor for future sustainable foods Projektet er et samarbejde mellem Fredrik Gröndahl, KTH i Stockholm og Susan L. Holdt, DTU Fødevareinstituttet, hvor en phd studerende skal finde
Dagsorden for Tangnetværkets generalforsamling d. 29 marts, 2022: Valg af dirigent og referent Formanden aflægger beretning Fremlæggelse af det revideret årsregnskab til godkendelse Behandling af evt. indkomne forslag Bestyrelsens oplæg
Biosecurity in seaweed cultivation 29th of March 2022. 16-17 CET. 16-16:10: Welcome and brief introduction to biosecurity in land-based cultivation systems. Annette Bruhn, Aarhus University/AlgaeCenter Denmark, Denmark 16:10-16:25: Biosecurity working
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.En aflysning. Fyraftensmøde, som skulle være afholdt i dag onsdag den 2. februar fra 15.30 til 17.00, må desværre aflyses.Arrangementet afholdes senere. Nærmere information følger i
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Husk at tilmelde jer årets første fyraftensmøde, som afholdes allerede på onsdag den 2. februar fra 15.30 til 17.00. Se tilmelding og program nedenfor.Læs om de
Kort beskrivelse af SMART tang: SMART TANG vil bringe dansk produceret sukkertang i spil som en skalerbar, grøn løsning til at producere en attraktiv bioresource, og samtidig forbedre havmiljø og
Kære Simon Tak for din henvendelse. Jeg kan forstå, at du og øvrige repræsentanter fra tang-branchen havde et konstruktivt møde med Kystdirektoratet i december om rammerne for tangdyrkning.På baggrund af
Forbehanding – tørring, blanchering, fermentering. Holdbarhed, indholdsstoffer. o Velkomst ved Susan Holdt, Associate Professor o Nordisk Tang- fermenteret salat o Fermentering v/ Annette Bruhn Senior Researcher & Project leader o
Dette er årets sidste nyhedsbrev. Sæt allerede nu kryds ved følgende datoer i 2022:– Fyraftens møde 2 februar om forbehandling – tørring, blanchering, fermentering fra kl. 15.30 – 17.00– Fyraftens møde
Dear all, After a highly competitive evaluation process by an advisory board of seaweed industry experts, the Safe Seaweed Coalition Steering Committee is proud to announce the results of its first
Et kort nyhedsbrev fra tangnetværket. Turn in på Zooms den 16 december 2021 kl. 13-15.30. Der vil blive afholdt et seminar om kyster, fødevareproduktion og landdistrikter, hvor en række taler vil
16. december 2021 — 13:00-15:30Ansvarlig: Emmy Laura Perez Fjalland, elpf@ruc.dk / +45 30267987 Deltagere: Anne-Lise Becker, By og LandskabJørgen Ole Bærenholdt, Roskilde UniversitetAnna Emilsdóttir, Coro LabKatinka Bundgård Fals, Roskilde UniversitetEmmy
Indhold
KOntakt
Send en besked til Tangnetværket.
støt tangnetværket
Har du lyst til at støtte Tangnetværket? Du kan indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay:
BOX14962
Det vil vi være tang-nemmelige for.
© Copyright – 2020 | Tangnetværket