Nyhedsbrev – 20. september 2021

Lige en kort nyhedsbrev om din mulighed for at give input til havplanen via Tang.Nu projektet og husk at tilmelde dig “Nordic Seaweed Conference” i Grenå.

Tangnetværket har fået en MobilePay box. Alle bidrag modtages med glæde og skulle nogen få lyst til at blive sponsor for Tangnetværket er I velkommen.
Høringssvar fra Tang.nu til Havplanen
 Søfartsstyrelsen har i samarbejde med relevante aktører lavet et udkast til en Havplan for Danmark. Se mere her: https://www.soefartsstyrelsen.dk/vaekst-and-rammevilkaar/havplan 
Danmarks Havplan er i offentlig høring indtil 30.9.2021. Du kan finde havplanen her: https://havplan.dk/da/page/search 
Tang.nu projektet indsender et høringssvar på vegne af projektet (https://tangnu.dk/
Hvis du har relevante kommentarer til havplanen  på enten det generelle plan eller til helt konkrete havområder – så kan du selv sende et høringssvar via link på Havplanens hjemmeside. Du er også velkommen til at bidrage til Tang.nu’s høringssvar. Det kan du gøre ved at sende dine kommentarer til Annette Bruhn, Aarhus Universitet (anbr@bios.au.dk), senest fredag d. 24.september kl. 16.

10th Nordic Seaweed Conference
13-14 October 2021 at Kystvejens Hotel in Grenaa, Denmark.
 Vi mødes igen til to dage, hvor det kun handler om tang – Se mere og meld dig til her: https://algecenterdanmark.com/
Du kan bl.a. høre om opskalering af kelp produktion ved Olavur Gregersen, CEO Ocean Rainforest; fremtidsvisioner for tangbranchen ved Stefan Kraan, Co-founder and CSO The Seaweed Company Blue BV; tang som fremtidens proteinkilde – fordele og ulemper ved Ingrid Undeland, professor i Food Science ved Chalmers University, Sverige – og om tørring af tang, tang som metanreducerende fodermiddel til kvæg, teknikker til at genetablere tang på stenrev – og meget mere!
I år har vi en pitch session for phd studerende – så er du phd studerende og har lyst til at pitche dit projekt, så skriv til Annette Bruhn (anbr@bios.au.dk).

Vi ses i Grenå!
Seneste indlæg
Kategorier