Tangnetværksmøde med vaders eller snorkel
Invitation tangnetværksmøde med vaders og snorkel august september 2018 Tilmelding til Tangnetværksmøde i vaders via doodlen https://doodle.com/poll/drqcuwh2frcivcxf
Invitation tangnetværksmøde med vaders og snorkel august september 2018 Tilmelding til Tangnetværksmøde i vaders via doodlen https://doodle.com/poll/drqcuwh2frcivcxf
Arkitekten Nikolaj Thrane Carlsen har i sit afgangsprojekt skabt et bæredygtigt kompositmateriale af tang, der eksempelvis kan anvendes i møbelbranchen. Han har udviklet kompositmaterialet, udviklet formværktøjer hertil og skabt en
ASC(Aquaculture Stewardship Council) og MSC(Marine Stewardship Council) præsenterer fælles standard for tang gældende fra 1 marts 2018 The Seaweed Standard sets a number of requirements for seaweed harvesting and farming
A recent article by CNN hailed algae as “the food of the future”. The vegan dish is protein-rich, requires no fresh water to produce, and releases oxygen into the atmosphere,
Mysterious masses of seaweed assault Caribbean islands 11 juni 2018 In retrospect, 2011 was just the first wave. That year, massive rafts of Sargassum—a brown seaweed that lives in the
Breast cancer, a major cause of death from cancer for women of all ethnicities, claimed 42,000 lives in the United States in 2014 alone – a truly grim statistic. But
Seaweed diet reveals potential for precision manipulation of gut bacteria Finding ways to manipulate the massive population of bacteria living inside our gut is turning out to be a tricky
Invitaion til Tangnetværksmøde-Solrød Biogas-120618 Netværksmøde om “Grøn energi – fra tang til biogas og gødning”
Syddansk Fødevareklynge afholder tangkursus d. 8-9. april i Tranekær på Langeland. For yderligere information kontakt: Søren EspersenMobil +45 27 35 71 12Mail: tordenhuset(snabel-a)mail.dk
Prannie Rathigan (forfatter af bogen: Irish Seaweed kitchen) afholder tang-luxus-kursus d. 25-26. juli i Sligo, Irland. Kurset includerer: seaweed identification cookery beach walks local history culture seaweed buffet fine dining
The program is now finalized and the registration deadline is approaching for the 4th Nordic Algae Network workshop about algae activities in the Nordic countries. The special focus of this
A course at Aarhus University will combine lecture and field sampling with laboratory experiments: 1. Methods for sampling and mapping macroalgal communities2. Taxonomy, life cycle and growth of different form‐functionalgroups3. Measurement
Time: October 9th and 10th, 2013
Place: Kystvejens Hotel, Kystvej 26, 8500 Grenaa, Denmark
Sign up for the 3rd Danish Macro Algae Conference before September 1st at a reduced conference fee of only 2300 DKK including accommodation and catering
INFORMATIONSMØDEKom og hør om din mulighed for at få en andel i Havhaven Ebeltoft Vig EN NYTTEHAVE TIL SØS, TIL DYRKNINGAF MUSLINGER, ØSTERS OG TANGMødet nder sted mandag den 3. juni
Havnens Høstfest, hvor mulighederne for at starte produktion af fødevarer i storbyernes forladte havneområder, bliver sat under lup. Dagen vil være delt i tre emner: borgermøde, smagsoplevelser og høstfest. Læs
Fødevareingredienser-‐ et dansk væksteventyr
Sundhed -‐ Fødevareforsyning -‐ Bæredygtighed – Fødevaresikkerhed
12. september, 2013, 10:00-‐17:30, Axelborg, København
Dagen vil sætte fødevareingredienser som dansk vækstområde på dagsordenen: Danmark har en global førerposition og en meget stærk klynge omkring fødevareingredienser og danske virksomheder og forsknings--og uddannelsesinstitutioner på området har potentialet til at skabe det helt store danske væksteventyr. På konferencen stiller vi spørgsmålet:
Hvad skal der til for, at bevare den danske førerposition og indfri vækstpotentialet?
You are most cordially invited to the 21st International Seaweed Symposium which will be held in Bali, Indonesia, from April 21 until April 26, 2013.The International Seaweed Symposium (ISS) is
Biopeople is hosting an expert on seaweed as a raw material / product component on 20 March, 2013, in Copenhagen. The expert will be visting from CEVA ( www.ceva.fr/eng ) as part of a northwestern European programme to promote innovation for life science SMEs through transnational collaborations and funded by small incentives of €4000 and €7000.
Seagriculture: Exploring the Seaweed Chain, 2nd International Seaweed Symposium 25-26 September 2013, Den Helder/Texel, The Netherlands At this international conference you will discover the business opportunities seaweeds and seaweed commodities offer
De danske farvande bugner af spiselige tangarter. Alligevel har vi ingen tradition for at sætte dem på middagsbordet.
Smagen af Danmark holder TANG KURSUS på Gastronomiværkstedet, Sortekilde i Kerteminde den 17. – 18. september. Urte- og tangekspert, Søren Espersen har sammensat et to-dags-program, som er vedhæftet her.
Hvis du har lyst til at lære mere om indsamling af tang, høre om de mange muligheder for at anvende tang i madlavningen og gå ”hands on” i køkkenet med Søren og kokken Erik Lautrup fra Meyers Madhus, så tilmeld dig på:
Smagenafdanmark.dk/kursus
Småøernes Fødevarenetværk holder 30. oktober 2013 i samarbejde med Syddansk Fødevareklynge, LAG Bornholm og Grønt Center afsluttende konference på Dalum Landbrugsskole, Odense. Projektet har allerede udviklet flere spændende og
Småøernes Fødevare-netværk og Syddansk Fødevareklynge holder tangworkshoppå Grønt Center, Råhavegård, Maribovej 9, 4960 Holeby, Lolland Workshoppen henvender sig til alle, der har lyst til at arbejde med tang, hvad enten det
Syddansk Fødevareklynge afholder tangkursus d. 8-9. april i Tranekær på Langeland. For yderligere information kontakt: Søren EspersenMobil +45 27 35 71 12Mail: tordenhuset(snabel-a)mail.dk
Indhold
KOntakt
Send en besked til Tangnetværket.
støt tangnetværket
Har du lyst til at støtte Tangnetværket? Du kan indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay:
BOX14962
Det vil vi være tang-nemmelige for.
© Copyright – 2020 | Tangnetværket