Tangkonference på Fyn 12/11 og 25/11 2024
Tirsdag den 12. november og mandag den 25. november 2024 gennemføres der på Fyn en tangkonference med titlen “TANG – fremtidens fødevare”. Den 12. november foregår det i tidsrummet 11
Tirsdag den 12. november og mandag den 25. november 2024 gennemføres der på Fyn en tangkonference med titlen “TANG – fremtidens fødevare”. Den 12. november foregår det i tidsrummet 11
Tangnetværket inviterer til et spændende arrangement den 8. oktober 2024, hvor fokus vil være på tang som fødevare og dens potentiale til at ændre vores kostvaner. Både fysiske og online
I dag har ISS Danmark serveret en unik og bæredygtig oplevelse for deres kantinegæster på Bygningsstyrelsens kontrakt, nærmere bestemt i kantinerne Bølge 1 og Bølge 3. Med fokus på bæredygtighed
Er du interesseret i at få kendskab til, hvordan man i EU Kommissionen arbejder med EU’s Blue bioeconomy, så har vi 16/9 2024 modtaget en henvendelse med tilbud om en
Vi har fornøjelsen af at invitere jer til et spændende arrangement om tang som basis for en plastic-produktion, samt mulighederne for opskalering af produktion af tang med gelerende/geldannende egenskaber. Tid:
Sommerworkshops 2024: Aktiviteter i Havmiljøet Havbanken inviterer dig til en række spændende workshops i løbet af sommeren 2024, hvor vi udforsker havets mysterier og skønhed. Disse workshops er åbne for
Vi inviterer dig til et spændende og lærerigt tangkursus ved Bellehage Strand med den erfarne guide Karen Lise Krabbe. Karen Lise Krabbe er forfatter til bøgerne “HØST ved havet” og
https://coolbluefuture.org/COOL BLUE-projektet, finansieret af EU (forkortelse for “Community Ocean Farms and Local Business Clusters”), lancerer en helt ny platform for havregeneratorer på coolbluefuture.org. Havbønder og -gartnere dyrker arter som muslinger,
Vi har fornøjelsen af at invitere jer til et spændende arrangement om tang, der afholdes mandag den 1. juli 2024, fra kl. 10:00 til 13:00 på DTU Food, Henrik Dams
Vi er glade for at annoncere, at Tangnetværket nu har lanceret sin helt egen YouTube-kanal! Kanalen er designet som en platform, hvor medlemmer og andre interesserede kan dykke ned i
Ruth Nielsens imponerende “Guide til Danmarks havalger – almindelige eller let genkendelige arter” er nu tilgængelig her på Tangnet.dk. De fine fotografier af alger på kysten og i det lave
Verdenen har den 12. april 2024 mistet en kvinde af stor betydning for tang-verdenen. Ruth, som så gavmildt har delt ud af sin viden på mange af Tangnetværkets ture og
I den lille bygd Alluitsup Paa, også kendt som Sydprøven, i Sydgrønland er et spændende nyt projekt skudt i gang. “South Greenland Seaweed”, et socialøkonomisk initiativ støttet af foreningen Østifterne,
Tangnetværket havde den 19. marts 2024 inviteret Ole G. Mouritsen, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, til at give sit oplæg “Når blåt er grønt”.Vi skal spise mere planterigt og mindre kød, ikke kun
Kære alle med interesse inden for tangbioaktiver og sundhed, Vi er glade for at dele den første meddelelse om den kommende 5. Tang til Sundhedskonference, planlagt til afholdelse fra den
Kære Tangnetværks-medlem Vi inviterer dig til et spændende online tangnetværksmøde den 28. november kl. 16.30-18. Oplev inspirerende oplæg fra eksperter inden for brugen af tang i både japansk/nordisk og italiensk/nordisk
Tang er kendt for sine potentielle sundhedsmæssige fordele på grund af dens høje indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og næringsstoffer. Nogle af de tangarter, der ofte betragtes som særligt helsebringende,
Tang bruges i stigende grad som en ingrediens i kosmetiske produkter på grund af dets gavnlige egenskaber for huden og håret. Tang indeholder vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer, der
Havbonde for en dag i Ishøj strandpark lørdag d. 26. aug, kl. 10-14. Igen i år går Tangnetværket og Ishøj Naturcenter sammen om at formidle om især muslinger, krabber og
Verdenen har den 14. juli 2023 mistet en mand af stor betydning for tang- og ingrediensindustrien. Hans var i 1970’erne med til at starte tangdyrkning til carrageenan-industrien i bl.a. Indonesien,
13:00-13.45 Presentation of the thesis Processing of Seaweed and the Effects on Food Quality and Safety by the PhD candidate Cecilie B. Wirenfeldt 13.45-14.00 Break 14.00-16.00 Questioning and discussion of
Foredrag af Evangelia Zioga, DTU Food På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Evangelia Zioga fra DTU Fødevareinstituttet en spændende præsentation med flg. indhold: Why
Foredrag af Mac Król, Nordic Koji Company På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Mac Król fra Nordic Koji Company en spændende introduktion til smag
Foredrag af Valentina Figueroa Hurtado, DTU Food På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Valentina Figueroa Hurtado fra DTU Fødevareinstituttet en spændende introduktion til smag
Indhold
KOntakt
Send en besked til Tangnetværket.
støt tangnetværket
Har du lyst til at støtte Tangnetværket? Du kan indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay:
BOX14962
Det vil vi være tang-nemmelige for.
© Copyright – 2020 | Tangnetværket