Nyhedsbrev – 28. marts 2022

Husk Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling i morgen, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn, Senior Researcher, AU m.fl. Fyraftensmødet efterfølges af generalforsamlingen. Vi glæder os til at “se” jer alle sammen.

Tangnetværket har fået en MobilePay box. Alle bidrag modtages med glæde og skulle nogen få lyst til at blive sponsor for Tangnetværket er I velkommen.
Fyraftensmøde kl. 16 – 17 efterfulgt af  Generalforsamling fra kl. 17.15 – 19  for Tangnetværket 29 marts 2022
Tangnetværket  inviterer til fyraftensmøde og afholder sin årlige generalforsamling d. 29 marts. Fyraftensmødest vil blive indledt med et oplæg af Annette Bruhn, seniorforsker ved Århus universitet, som sammen med andre inviterede vil fortælle om biosecurity i forbindelse med dyrkning af tang. Program for fyraftensmøde kan ses her Derefter følger Tangnetværkets generalforsamling, hvor flere bestyrelsesmedlemmer er på genvalg. Program kan ses her.
Deltagelse via Team link.

MobilePay Box for TangnetværketMedlemsskabet af Tangnetværket er gratis, og det er arrangementerne som regel også. Men der er udgifter forbundet hermed, så har du lyst til at støtte Tangnetværket, er du meget velkommen til at indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay: box14962. Det vil være tang-nemlige for. Hvordan?
Seneste indlæg
Kategorier