Nyt spændende tang arrangement

Vi har fornøjelsen af at invitere jer til et spændende arrangement om tang, der afholdes mandag den 1. juli 2024, fra kl. 10:00 til 13:00 på DTU Food, Henrik Dams Alle 202, Kgs. Lyngby, rum 7001. For dem, der ikke kan deltage fysisk, er der mulighed for at følge med online via dette link.

Arrangementet byder på en række interessante oplæg om tangens rolle inden for videnskab og gastronomi:

  • 10:00 – Introduktion
    • Valentina Figueroa, Post Doc, DTU Food
  • 10:10 – Behind NOMA: Product development with seaweed
    • Cristina Megias, Head of Production, NOMA Projects
  • 10:50 – Pause
  • 11:00 – Seaweed Science and Food Applications in Chile
    • Jose Miguel Aguilera, Professor Emeritus, Pontificia Universidad Católica de Chile
  • 11:45 – Pause
  • 12:00 – The Secret Flavors of Seaweed
    • Ole G. Mouritsen, Professor Emeritus, KU Food

Arrangementet afsluttes med en diskussion, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål og udveksle idéer.

Vi ser frem til at se jer til en inspirerende formiddag fyldt med viden og spændende samtaler om tangens mange anvendelsesmuligheder

Klik Her for at deltage online.

Venlig hilsen,

Tangnetværk

Seneste indlæg
Kategorier