Bioraffinering af søsalat – Ulva lactuca

Projektet, der netop er afsluttet med meget interessante og perspektivrige resultater, er støttet af Food&Biocluster Denmark. Deltagere var Bjarne Ottesen fra Nordisk Tang ApS/ Tanggaarden ApS, Niels Jørgen Madsen fra

Personer i tangverdenen

Hans Porse – Honorary member of ISA

Hans Porse er blevet æresmedlem i den internationale tangorganisation ISA (International Seaweed Association) pga hans store indsats for carrageenan industrien.  Nedenfor er et link til den præsentation, der blev givet

Nyhedsbrev – 26. januar 2023

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Se det flotte design af pavilloner bygget med Kelp. Læs om fødevaresikkerhed når du

Nyhedsbrev – 20. december 2022

Så er det jul igen. Se juledekorationer med tang fra  Læsø Tang, opskriften på lækre konfekt kugler fra Anita Dietz og køb året julegave om tang – The algebog fra

Nyhedsbrev – 24. oktober 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Efteråret er sat ind og naturen byder os udenfor i et væld af smukke farver. Tangnetværket har siden sidst været på besøg på Zoologisk museum, hvor

Nyhedsbrev – 5. august 2022

Jeg håber I nyder det dejlige vejr, selvom det sørme er varmt.  Deltag i arrangementet “Havets spisekammer”, som Tangnetværket afholder sammen med Havhytten i Ishøj, lørdag d. 13 august fra

Nyhedsbrev – 30. juni 2022

Dette er det sidste nyhedsbrev for juni måned. I kan se billederne fra Tangnetværkets besøg hos Nordisk Tang på Endelave. Sæt allerede nu kryds i kalenderne den 19 august, hvor

Nyhedsbrev – 15. juni 2022

EKSTRA REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Kun to dage til næste tangnetværksmøde. Sæt kryds i kalenderen og kom med. Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk

Nyhedsbrev – 10. juni 2022

REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Så er det tid til næste tangnetværksmøde.Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk Tang på Endelave.  Det sker den 17 juni.

Nyhedsbrev – 30. maj 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Næste Tangnetværksmøde er på Endelave. Det sker den 17 juni, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvor Nordisk Tang byder Tangnetværket indenfor på Tanggården. Se

Nyhedsbrev – 3. maj 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Den 5 maj har I mulighed for at deltage i Online event: Let’s talk! Creating resilient agri-food systems with circularity in mind.  I får lige et nyt link,

Nyhedsbrev – 25. april 2022

HUSK Tangnetværksmøde “on the spot” i morgen, den 26 april. Det sker på Eurogum. Eurogums nye ejer, Henri Christensen, viser frem og fortæller. Susan Holdt fortæller om udvinding af carragenan/furcellaran-gélen fra Furcellaria tang.

Nyhedsbrev – 20 april 2022

Foråret er endelig kommet. Jeg håber I alle har nydt det dejlige påskevejr.Sæt et stort kryds i kalenderen. Tangnetværket invitere til det første Tangnetværksmøde “on the spot” den 26 april.

Nyhedsbrev – 28. marts 2022

Husk Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling i morgen, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn,

Nyhedsbrev – 14. marts 2022

Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling,  den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn, Senior Researcher, AU

Submariner katalog

Et nyt interaktive online SUBMARINER-katalog er blevet lanceret. I løbet af de seneste par år er antallet af innovative og bæredygtige blå virksomheder og produkter steget markant. SUBMARINER-kataloget giver disse