Nyhedsbrev – 15. juni 2022

EKSTRA REMINDER
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.
Kun to dage til næste tangnetværksmøde. Sæt kryds i kalenderen og kom med. Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk Tang på Endelave.  Det sker den 17 juni. Tilmelding og program  for dagen kan ses nedenfor.

Tangnetværket har fået en MobilePay box. Alle bidrag modtages med glæde og skulle nogen få lyst til at blive sponsor for Tangnetværket er I velkommen.

Tangnetværksmøde på  Endelave hos Nordisk Tang d. 17 Juni 2022.
Vi ankommer kl. 9.30 på havnen på Endelave. Bjarne Ottesen, medstifter af Nordisk Tang,  møder os med traktor og vogn. Derefter bliver vi kørt til Tanggården, hvor Nordisk Tang byder på en kop kaffe/te med tangbrød.
Programmet for dagen ser således ud:
10.00 – 10.30 Kaffe og kort introduktion til Tanggården.
10.30 – 12.30 Rundtur til forskellige tang biotoper.
12.30- 14.00  Vi laver selv vores frokost med små tangretter.
14.00 – 15.30  Perspektiver og visioner v/ Bjarne Ottesen  samt åben debat. Muligt at deltage via Teams

Fælles kørsel kan evt. arrangeres. Skriv, hvis du er interesseret og kan have nogle med i bilen/gerne vil med i en bil. Tilmelding via Doodle
MobilePay Box for Tangnetværket
Medlemsskabet af Tangnetværket er gratis, og det er arrangementerne som regel også. Men der er udgifter forbundet hermed, så har du lyst til at støtte Tangnetværket, er du meget velkommen til at indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay: box14962. Det vil være tang-nemlige for. Hvordan?
Seneste indlæg
Kategorier