Nyhedsbrev 24. oktober 2022
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Efteråret er sat ind og naturen byder os udenfor i et væld af smukke farver. Tangnetværket har siden sidst været på besøg på Zoologisk museum, hvor
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Efteråret er sat ind og naturen byder os udenfor i et væld af smukke farver. Tangnetværket har siden sidst været på besøg på Zoologisk museum, hvor
Succesen fra sidste år gentages igen. Denne gang lørdag d. 13 august fra 10-14 ved Havhytten i Ishøj . Arrangementet starter kl. 10 og slutter kl. 14. Fra tangnetværket deltager
The “super year” for the ocean has officially kicked off with the One Ocean Summit hosted by President Macron in Brest this month. This marks the first of several vital ocean milestones this
Kære Tangnetværksmedlemmer. I inviteres hermed til tangnetværksmøde på EUROGUM, hvor EUROGUMS nye ejer Henri Christensen vil vise rundt og fortælle. EUROGUM er en uafhængig dansk producent af Carrageenan og Alginat.
SusKelpFood er et stort Norsk projekt (26 mill NOK) – Bæredygtige ingredienser fra dyrket tang til madindustrien med Pierrick Stevant, som projektleder fra Møreforskning. I projektet deltager Susan L. Holdt,
Sea-vegetables with enhanced flavor for future sustainable foods Projektet er et samarbejde mellem Fredrik Gröndahl, KTH i Stockholm og Susan L. Holdt, DTU Fødevareinstituttet, hvor en phd studerende skal finde
Dagsorden for Tangnetværkets generalforsamling d. 29 marts, 2022: Valg af dirigent og referent Formanden aflægger beretning Fremlæggelse af det revideret årsregnskab til godkendelse Behandling af evt. indkomne forslag Bestyrelsens oplæg
Biosecurity in seaweed cultivation 29th of March 2022. 16-17 CET. 16-16:10: Welcome and brief introduction to biosecurity in land-based cultivation systems. Annette Bruhn, Aarhus University/AlgaeCenter Denmark, Denmark 16:10-16:25: Biosecurity working
SEADLING is seeking an experienced research scientist to conduct research on tropical macroalgaecultivation. We are looking for a hard-working individual with key leadership and problem-solving abilitieswho can flourish in a
Kort beskrivelse af SMART tang: SMART TANG vil bringe dansk produceret sukkertang i spil som en skalerbar, grøn løsning til at producere en attraktiv bioresource, og samtidig forbedre havmiljø og
Kære Simon Tak for din henvendelse. Jeg kan forstå, at du og øvrige repræsentanter fra tang-branchen havde et konstruktivt møde med Kystdirektoratet i december om rammerne for tangdyrkning.På baggrund af
Forbehanding – tørring, blanchering, fermentering. Holdbarhed, indholdsstoffer. o Velkomst ved Susan Holdt, Associate Professor o Nordisk Tang- fermenteret salat o Fermentering v/ Annette Bruhn Senior Researcher & Project leader o
Dear all, After a highly competitive evaluation process by an advisory board of seaweed industry experts, the Safe Seaweed Coalition Steering Committee is proud to announce the results of its first
16. december 2021 — 13:00-15:30Ansvarlig: Emmy Laura Perez Fjalland, elpf@ruc.dk / +45 30267987 Deltagere: Anne-Lise Becker, By og LandskabJørgen Ole Bærenholdt, Roskilde UniversitetAnna Emilsdóttir, Coro LabKatinka Bundgård Fals, Roskilde UniversitetEmmy
Congratulations to Søuld who just got Gold🥇in their Cradle to Cradle Certified® certification of their acoustic matts produced in eelgrass🌊🔇🤩 The product has been tested by Vugge til Vugge ApS
Afsender: Projektpartnere i Tang.nu og tangaktører i Danmark Set med tangbranchens øjne er det en stor fordel, at Havplanen tilgodeser tangdyrkning på den måde, at tangdyrkning hverken er begrænset til,
Call for abstracts: We’re opening now for speakers and posters for the 2021 conference and invite you to submit an abstract. Please send your abstract to Nicolaj Ma by email: nima@teknologisk.dkDeadline for
Program for Fyraftensmøde online, tirsdag d. 8. juni. kl 16-17.30 •Velkomst og øko-intro (Susan L. Holdt, DTU Fødevareinst) •Øko-guide – Hvordan kan tang blive økologisk certificeret (Tine Fallesen, Comida) •Fødevarestyrelsen
Dyrkning af ikke-hjemmehørende arter – hvad er reglerne og giver de mening (gråzone) Vi har ca 400 arter af tang i danske farvande. Nogle af dem er ikke oprindeligt danske
Dagsorden for Tangnetværkets generalforsamling d. 13 april 2021: Valg af dirigent og referent Formanden aflægger beretning Fremlæggelse af det revideret årsregnskab til godkendelse Behandling af evt. indkomne forslag Bestyrelsens oplæg
Øget fokus på bæredygtighed har været med til at åbne dørene for Jens Møller Products til den største amerikanske supermarkedskæde med selskabets tangprodukter Cavi-art. AF TORBEN SALOMONSEN Offentliggjort: 18.03.21 kl. 12:04
Tangindustrien får mere og mere travlt. Efterspørgslen fra både forbrugere og restauranter er steget de seneste år. Branchens vilkår er dog blandt EU’s værste, siger to virksomhedsejere. AF SEBASTIAN SCHLÜTER JACOBSEN
Evaluering af Virtuelt Gå-hjem møde “Tang og Sundhed”.pdf 190 KB Gemt i OneDrive – DTU Annullerer…
Tak for stor deltagelse. Gå-hjem mødet var en succes og vi glæder os til at afholde det næste, som vil blive arrangeret først i det nye år.To af oplæggene blev
Indhold
KOntakt
Send en besked til Tangnetværket.
støt tangnetværket
Har du lyst til at støtte Tangnetværket? Du kan indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay:
BOX14962
Det vil vi være tang-nemmelige for.
© Copyright – 2020 | Tangnetværket