Kom med på tangkursus til Bellehage Strand med Karen Lise Krabbe
Vi inviterer dig til et spændende og lærerigt tangkursus ved Bellehage Strand med den erfarne guide Karen Lise Krabbe. Karen Lise Krabbe er forfatter til bøgerne “HØST ved havet” og
Vi inviterer dig til et spændende og lærerigt tangkursus ved Bellehage Strand med den erfarne guide Karen Lise Krabbe. Karen Lise Krabbe er forfatter til bøgerne “HØST ved havet” og
https://coolbluefuture.org/COOL BLUE-projektet, finansieret af EU (forkortelse for “Community Ocean Farms and Local Business Clusters”), lancerer en helt ny platform for havregeneratorer på coolbluefuture.org. Havbønder og -gartnere dyrker arter som muslinger,
Vi har fornøjelsen af at invitere jer til et spændende arrangement om tang, der afholdes mandag den 1. juli 2024, fra kl. 10:00 til 13:00 på DTU Food, Henrik Dams
Vi er glade for at annoncere, at Tangnetværket nu har lanceret sin helt egen YouTube-kanal! Kanalen er designet som en platform, hvor medlemmer og andre interesserede kan dykke ned i
Ruth Nielsens imponerende “Guide til Danmarks havalger – almindelige eller let genkendelige arter” er nu tilgængelig her på Tangnet.dk. De fine fotografier af alger på kysten og i det lave
Verdenen har den 12. april 2024 mistet en kvinde af stor betydning for tang-verdenen. Ruth, som så gavmildt har delt ud af sin viden på mange af Tangnetværkets ture og
I den lille bygd Alluitsup Paa, også kendt som Sydprøven, i Sydgrønland er et spændende nyt projekt skudt i gang. “South Greenland Seaweed”, et socialøkonomisk initiativ støttet af foreningen Østifterne,
Tangnetværket havde den 19. marts 2024 inviteret Ole G. Mouritsen, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, til at give sit oplæg “Når blåt er grønt”.Vi skal spise mere planterigt og mindre kød, ikke kun
Kære alle med interesse inden for tangbioaktiver og sundhed, Vi er glade for at dele den første meddelelse om den kommende 5. Tang til Sundhedskonference, planlagt til afholdelse fra den
Kære Tangnetværks-medlem Vi inviterer dig til et spændende online tangnetværksmøde den 28. november kl. 16.30-18. Oplev inspirerende oplæg fra eksperter inden for brugen af tang i både japansk/nordisk og italiensk/nordisk
Tang er kendt for sine potentielle sundhedsmæssige fordele på grund af dens høje indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og næringsstoffer. Nogle af de tangarter, der ofte betragtes som særligt helsebringende,
Tang bruges i stigende grad som en ingrediens i kosmetiske produkter på grund af dets gavnlige egenskaber for huden og håret. Tang indeholder vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer, der
Havbonde for en dag i Ishøj strandpark lørdag d. 26. aug, kl. 10-14. Igen i år går Tangnetværket og Ishøj Naturcenter sammen om at formidle om især muslinger, krabber og
Verdenen har den 14. juli 2023 mistet en mand af stor betydning for tang- og ingrediensindustrien. Hans var i 1970’erne med til at starte tangdyrkning til carrageenan-industrien i bl.a. Indonesien,
13:00-13.45 Presentation of the thesis Processing of Seaweed and the Effects on Food Quality and Safety by the PhD candidate Cecilie B. Wirenfeldt 13.45-14.00 Break 14.00-16.00 Questioning and discussion of
Foredrag af Evangelia Zioga, DTU Food På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Evangelia Zioga fra DTU Fødevareinstituttet en spændende præsentation med flg. indhold: Why
Foredrag af Mac Król, Nordic Koji Company På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Mac Król fra Nordic Koji Company en spændende introduktion til smag
Foredrag af Valentina Figueroa Hurtado, DTU Food På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Valentina Figueroa Hurtado fra DTU Fødevareinstituttet en spændende introduktion til smag
Foredrag af Claus Heiner Bang-Berthelsen, DTU Food På Tangnetværkets møde om “fermentering og tang” den 7. juni 2023 gav Claus Heiner Bang-Berthelsen fra DTU Fødevareinstituttet en spændende introduktion til fermentering
The world production of marine macroalgae, or seaweed, has more than tripled since the turn of the millennium, increasing from 10.6 million tonnes in 2000 to 32.4 million tonnes in
Susan L. Holdt giver en omfattende introduktion (på engelsk) til emnet. På det ene billede nedenfor ses alle de emner, der indgår i foredraget. (1:54:14), 2023. Link til Video
Susan L. Holdt præsenterer et dansk indisk projekt om Alge Bioraffinaderi. YouTube: Alge-bioraffinaderi (15:39), 2012
Susan L. Holdt præsenterer kort (på engelsk) sukkertang og omtaler muligheder ved raffinering. YouTube – Exploring the secrets of seaweed (1:04), 2017
Indhold
KOntakt
Send en besked til Tangnetværket.
støt tangnetværket
Har du lyst til at støtte Tangnetværket? Du kan indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay:
BOX14962
Det vil vi være tang-nemmelige for.
© Copyright – 2020 | Tangnetværket