Tang i natur kosmetiske creme.

Vi inviterer dig til et spændende online tangnetværksmøde den 27. februar kl. 16.30-17.15. Oplev et spændende oplæg fra ekspert inden for brugen af tang i kosmetiske cremer, virksomhedsejer Mellisa. Program:

Tangnetværksmøde

Opdag Magien med Tang i Dit Køkken! Kære Vi inviterer dig til et spændende online tangnetværksmøde den 28. november kl. 16.30-18. Oplev inspirerende oplæg fra eksperter inden for brugen af

Helsebringende tang og mikroalger

Tang er kendt for sine potentielle sundhedsmæssige fordele på grund af dens høje indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og næringsstoffer. Nogle af de tangarter, der ofte betragtes som særligt helsebringende,

Tang i kosmetik

Tang bruges i stigende grad som en ingrediens i kosmetiske produkter på grund af dets gavnlige egenskaber for huden og håret. Tang indeholder vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer, der

Aktiviteter i eller sammen med Tangnetværket

Havbonde for en dag

Havbonde for en dag i Ishøj strandpark lørdag d. 26. aug, kl. 10-14. Igen i år går Tangnetværket og Ishøj Naturcenter sammen om at formidle om især muslinger, krabber og

Til minde om Hans Porse (1942-2023)

Verdenen har den 14. juli 2023 mistet en mand af stor betydning for tang- og ingrediensindustrien. Hans var i 1970’erne med til at starte tangdyrkning til carrageenan-industrien i bl.a. Indonesien,

Podcast om tang

Link: Tangmarker er fundamentet for den grønne madrevolution – Denne podcast indgår i serien “Lyden af videnskab”, der er finansieret af Novo Nordisk Fonden. I fremtiden vil vi kunne møde

Nyhedsbrev – 23. marts 2023

Først et kæmpe tillykke til Hans Porse. Hans er blevet æresmedlem i Den Internationale Tangforening (ISA). Tangnetværket inviterer til generalforsamling den 20 april og Arter.dk kan nu,  som lovet, findes

Tanggården på Endelave/ tangakademiet.

Der foregår en markant udvikling af aktiviteterne på Tanggaarden og det tilhørende tangakademi på Endelave. Der er gennemføres f.eks. rigtig mange tangsafarier, uddannelse af naturvejledere, af kokke og kantineledere, og

Bioraffinering af søsalat – Ulva lactuca

Projektet, der netop er afsluttet med meget interessante og perspektivrige resultater, er støttet af Food&Biocluster Denmark. Deltagere var Bjarne Ottesen fra Nordisk Tang ApS/ Tanggaarden ApS, Niels Jørgen Madsen fra

Personer i tangverdenen

Hans Porse – Honorary member of ISA

Hans Porse er blevet æresmedlem i den internationale tangorganisation ISA (International Seaweed Association) pga hans store indsats for carrageenan industrien.  Nedenfor er et link til den præsentation, der blev givet

Nyhedsbrev – 26. januar 2023

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Se det flotte design af pavilloner bygget med Kelp. Læs om fødevaresikkerhed når du