Nyhedsbrev 24. oktober 2022

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Efteråret er sat ind og naturen byder os udenfor i et væld af smukke farver. Tangnetværket har siden sidst været på besøg på Zoologisk museum, hvor

SMART TANG

Kort beskrivelse af SMART tang: SMART TANG vil bringe dansk produceret sukkertang i spil som en skalerbar, grøn løsning til at producere en attraktiv bioresource, og samtidig forbedre havmiljø og

Fyraftensmøde i Tangnetværket 2. februar 2022

Forbehanding – tørring, blanchering, fermentering. Holdbarhed, indholdsstoffer. o   Velkomst ved Susan Holdt, Associate Professor o   Nordisk Tang- fermenteret salat o   Fermentering v/ Annette Bruhn Senior Researcher & Project leader o  

Safe Seaweed Coalition

Dear all, After a highly competitive evaluation process by an advisory board of seaweed industry experts, the Safe Seaweed Coalition Steering Committee is proud to announce the results of its first

Høringssvar til Danmarks første havplan

Afsender: Projektpartnere i Tang.nu og tangaktører i Danmark Set med tangbranchens øjne er det en stor fordel, at Havplanen tilgodeser tangdyrkning på den måde, at tangdyrkning hverken er begrænset til,

Fyraftensmøde – Om Tang og Økologi

Program for Fyraftensmøde online, tirsdag d. 8. juni. kl 16-17.30 •Velkomst og øko-intro (Susan L. Holdt, DTU Fødevareinst) •Øko-guide – Hvordan kan tang blive økologisk certificeret (Tine Fallesen, Comida) •Fødevarestyrelsen