Tangnetværksmøde – Opdag Magien med Tang i Dit Køkken

Kære Tangnetværks-medlem

Vi inviterer dig til et spændende online tangnetværksmøde den 28. november kl. 16.30-18. Oplev inspirerende oplæg fra eksperter inden for brugen af tang i både japansk/nordisk og italiensk/nordisk madlavning.

Program:

1. Japansk/Nordisk Fusion:

  • Takashi Saito, kok med japanske rødder og ejer af restauranten Saito, vil dele sin ekspertise om anvendelsen af frisk, bæredygtig dansk tang i japanske retter. Alle råvarer, han bruger, er lokale danske. Se en teaser her og hele videoen her.

2. Italiensk/Nordisk Fusion:

  • Claus Falconi fra Falconi Mare ApS vil fortælle om sin erfaring som underviser på en kokkeskole i Italien. Han vil vise os, hvordan tang fra Norden kan berige klassiske italienske retter som pastaretter på en enkel måde.

Q&A og Diskussion:

  • Efter oplæggene vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en uformel snak om tangens rolle i madlavning.

Dato og Tid:

  • 28. november kl. 16.30-18

**Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Du kan deltage ved at klikke Click here to join the meeting

Vi ser frem til en smagfuld oplevelse og spændende diskussion omkring tang og mad!

Med venlig hilsen, Tangnetværket

Seneste indlæg
Kategorier