Nedenfor finder du informationer samt kalender for kommende aktiviteter.
Nedenfor finder du informationer samt kalender for kommende aktiviteter.
Det drejer sig om møder, kurser osv. arrangeret af Tangnetværket eller andre, og kan være såvel nationale som internationale tang-aktiviteter. Informationerne bringes som en service til alle med interesse for tang, og vi indestår gerne for vores egne arrangementer, men indhold og kvalitet af andres arrangementer ligger selvklart udenfor vores kontrol.
(Begivenheder før februar 2018, kan ses her: Tidligere begivenheder)
Brugen af Carrageenen og Alginate i fødevarer kan spores tilbage til mere end et århundrede siden. Dets anvendelse i produktionen af fødevarer er støt og dramatisk steget i løbet af de sidste 30 – 50 år. Idag benyttes Carrageenen og Alginate i velkendte fødevarer, som kødvarer, bagværk, slagterivarer, mejeriprodukter, desserter, kyllinger, pålægsprodukter og Syltetøj.
Mikael Eriksen, grundlæggeren af Eurogum, har været så venlig at invitere Tangnetværket på besøg på Eurogum, hvor de laver dokumentation og kvalitetskontrol af og forsøg med Carrageenan og Alginat i fødevare. Invitation og tilmelding