Nyhedsbrev sept 2013

dtu news top
dtu news top
Vil du frameldes? Klik her . Se denne e-mail i din browser .

 

Tang en gang om måneden, og hver dag på tallerkenen!

sargassum-banner

De kommende måneder vil byde på workshops, kursus, konference og Tangnetværksmøde, så sæt kryds i kalenderen.

Se datoer nedenfor, samt mere info på www.tangnet.dk forsiden og under”kommende aktiviteter”.

Tang er nu kommet på hylden i din dagligvarebutik!

 

palmaria

Tang- og urteworkshop på Aarø

12. SEPTEMBER 2013 

Temaet er: Dyrkning og indsamling af tang og urter – Hvordan kommer vi videre? 

 

Innovations konference

Fødevareingredienser-­‐ et dansk væksteventyr

12. september, 10:00-17.30, Axelborg, København

 

Smagen af Danmark holder TANG KURSUSpå Gastronomiværkstedet, Sortekilde i Kerteminde den 17. – 18. september.

 

Danish MacroAlgae Conference

9-10 okt, Kystvejens Hotel, Grenaa

Tangnetværksmøde

12. nov hos Taste of Tokyo (info følger)

Se mere info på www.tangnet.dk

 

Tang på hylderne!

Kok og kostvejleder Anita Dietz har sørget for tang på hylderne i dit supermarked.

Alt tang bliver renset, håndplukket og håndsorteret. Det sælges tørred i lufttætte poser med 20 gram i hver. Anita er forfatter til bogen “Rimelig rå” med rawfood og naturlig mad.

Tangen kan også købes af på www.anitadietz.com eller mad(snabel-a)anitadietz.com. Da produktet skal sælges til Helsekost butikker og Supermarkeder, så spørg endelig efter det der…

 

tang poser

 

Tangnet-nyt

Der har været en pause med Tangnet-nyt, men læs snart mere på www.tangnet.dk under Tangnet-nyt.

Husk at tilmelde dig som medlem på siden….

Hvis du ikke ved hvordan eller har tid til at tilmelde dig, så lad mig hjælpe dig ved at skrive en email til mig susan(snabel-a)akvakultur.dk

 

Du modtager denne e-mail af en af flg. årsager: Du har tilmeldt dig på 1) tangnet.dk eller 2) du er oprettet som medlem af netværket.
Seneste indlæg
Kategorier