Nyhedsbrev – 1. juli 2021

Kære alle medlemmer af Tangnetværket.
Sommeren er her og med den Tangfestivaler. Besøg Dansk Tang’s Tangfestival, som afholdes i denne weekend 2- 4 Juli i Anneberg, Odsherred.
Læs også om:
– Det nye Tanghæfte fra Naturhistorisk Museum
– United Nations of Seaweed
– Årets klima iværksætter 2021
– Løkkendarisk – en tang øl
– North Sea Farmers annual report
– Esben, som dyrker tang på land
– Orkla satser på tang

Tangnetværket har fået en MobilePay box. Alle bidrag modtages med glæde og skulle nogen få lyst til at blive sponsor for Tangnetværket er I velkommen.
Dansk Tang afholder dere årlige tangfestival fra 2-4 Juli
Anneberg kulturpark danner igen rammen om Dansk Tang’ årlige tangfestival. Tangfestivalen starter fredag den 2 juli med morgenmad og forsætter til søndag. Programmet kan ses her

Det nye tanghæfte
Et “must have” for Tang nørder.
Den danske nøgle (aka “Tang-hæftet”) er blevet opdateret og er netop landet i postkassen. Hæftet kan bestilles på NaturHistorisk Museum webside.

  Læsø tang i Øl fra Løkken
Læsø Tang har leveret en af de to meget væsentlige smagstoffer i en ny øl fra Løkken bryghus. Interesseret kan læse mere om den bedrift på Læsø tangs hjemmeside

Esben fra Pure Algae dyrker tang på land
Esben Rimi Christiansen i øjeblikket ved at så frøene til en mulig eksportsucces. Og med indtil videre to millioner kroner i legatstøtte og en gruppe mulige investorer på vej er troen på projektet stor. Hør Esben fra Pure Algae fortælle hvordan

Orkla satser på tang
Tang og Tare er fremtiden. Her er fem grunde til hvorfor på 1 min: Video

The first global Seaweed coalition
Senior industry leaders have announced the launch of the first global seaweed coalition. Join the Seaweed Revolution and the first ever Global Seaweed Coalition gathering all seaweed stakeholders. The Safe Seaweed Coalition addresses some of the Seaweed Manifesto call to actions and coalitions objectives are:  Read more

North Sea farmers Annual report is out
North Sea Farmers supports entrepreneurs and
companies to use seaweeds as sustainable, healthy food and resources, thereby realizing a positive climate impact. In 2020 our focus shifted from promoting and propagating seaweed to working on tangible collaborations. To realize these collaborations we worked internationally with a focus on Europe and the North Sea basin as starting points to showcase local value chains. Read more
Seneste indlæg
Kategorier