Om os

Velkommen til Tang netværkets hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde information om, samt anbefalinger indenfor tangs mange aspekter.

Tangnetværket: Tangnetværket har til formål at fremme produktion, anvendelse, formidling og viden om tang, herunder styrke samarbejdet nationalt. Tang netværket er et netværk af folk i Danmark, som arbejder med eller har interesse i tang. Vi er næsten 500 medlemmer med repræsentanter fra industrien, universiteter, institutter, myndigheder, organisationer, grupper og privatpersoner, alle arbejder med eller har interesse i tang. Det er gratis at være medlem, modtage nyhedsbrev og deltage til de forskellige arrangementer såsom temaaftener, ”samle tang”-ture osv. www.tangnet.dk

Andre aktører indenfor tang i Danmark er

Danish Seaweed Organisation (DSO): DSO er en markedsplatform, der henvender sig til evt. købere af tang (på engelsk), hvor der er en fælles indgang til hvilke danske virksomheder (Kongeriget Danmark) der har med tang som fødevarer at gøre. Man kan læse om fødevarelovgivningen krav omkring tang og der er produktkategorier, hvor man så vi henvises til virksomhedernes egne hjemmesider. www.danish-seaweed.org

Dansk Videnscenter for Tang: Vibehus i Anneberg Kulturpark, Odsherred bliver rammen om et videncenter for tang. Her vil tangs anvendelser udstilles, så de mange muligheder synliggøres både indenfor spise, ingredienser, tekstil, isolering og meget mere. Der vil også være mulighed for tangsafarier, kigge i stereolupper og skoleklassebesøg osv. Man vil også kunne henvende sig hvis man vil finde frem til personer, der har med specifikke områder at gøre. Bestyrelsen består bl.a. af Gitte Klausen (Anneberg Kulturpark), Claus Marcussen (Dansk Tang), Ole G. Mouritsen (KU), Susan L. Holdt (DTU Fødevareinstituttet), Jesper Zeilund (Nationalt Center for Lokale Fødevarer) og Jakob Walløe Hansen (Geopark Odsherred)

MobilePay Box for Tangnetværket

Medlemsskabet af Tangnetværket er gratis, og det er arrangementerne som regel også. Men der er udgifter forbundet hermed, så har du lyst til at støtte Tangnetværket, er du meget velkommen til at indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay: box14962. Det vil være tang-nemlige for. Hvordan?

Mvh
Tang netværket

Seneste indlæg
Kategorier