Nyhedsbrev maj 2016

dtu news top

Det internationale tangsymposium d. 19-24. juni

Når tangverdenen kommer til os!

Så er det da oplagt at tage ind og møde den…
Bliv en del af det danske og internationale netværk af forskere, organisationer og virksomheder.
Der vil være fuld gang i tang når vi mødes til receptionen søndag aften på Scandic hotel og rammerne vil blive sat af kunstnere, designere og andre kreative indenfor tang; tangstol og lamper, tekstiler med tangmønstre, tang-smykker, tangprodukter osv.  
 
soerne 5 long 

Så sættes hjernen skarpt på tang og vi vil fra mandag gå i gang med det videnskabelige program.

Find programmet her og i detaljer på hjemmesiden for symposiet

Der vil være alt fra traditionel tang-biologi, analyser, teknologi og anvendelse på programmet; tanghistorie, droner, umami, avlsarbejde, stabilisatorer, foder og fødevarer, samt klimaændringers betydning for tang på programmet.

Tirsdag byder også på stærk virksomhedsinteresse med speed-dating for industrien i Matchmaking eventet (se nedenfor). Om aftenen vises der historisk tangkunst frem på Københavns Rådhus.

Onsdag har vi mid-symposium turer med både tang og/eller kulturelt på programmet.

Torsdag byder på oplæg indenfor foder og også gastronomi også med symposiets protektor Rene Redzepi fra NOMA, der flyver hertil fra Australien. Aftenen byder på Sankt Hans middag på Langeline Pavillionen med udsigt til den lille havfrue.

Fredag slutter vi af med at høre om klimaforandringer og tang og tænker frem adi sessionen-future seaweed.

Du er meget velkommen til at være med. Registrer dig på ISS 2016 hjemmesiden her

Bliv frivillig og deltag (få registreringen) GRATIS. Kontakt Charlotte Jacobsen for dette.

 

Tang-matchmaking tirsdag d. 21. juni på ISS 2016 (gratis!). 

tangmatch starter nu

Find din nye samarbejdspartner indenfor tangprodukter, -udstyr, -indholdsstoffer eller lignende ved at pitche, speed-date og have 1:1 møder med internationale firmaer.

Dette foregår på Scandic Copenhagen Hotel parallelt med programmet for ISS, og der er gjort plads til at kunne høre de store keynote foredrag om tang stabilisator updaten og fremtiden, samt hvad et kinesisk firma har af forskning og udvikling på bioaktive stoffer i tang.

 

For at deltage i Seaweed Matchmaking eventen på Scandic Hotel i København, er det vigtigt, at du registrerer din virksomhed. Det kan du gøre ved at klikke her

Du skal skrive en kort beskrivelse af din virksomhed og de områder, som I har interesse i. (minimum 100 og maksimum 500 tegn).

Når du har indsendt din profil og modtaget en mail som bekræftelse, så er du klar til at søge blandt deltagere på ISS-2016: Klik følgende link og brug de login oplysninger, som du modtog i bekræftelsesmailen, da du registrerede dig. Hvis du allerede er tilmeldt med profil på Seaweedmatch hjemmesiden her, så vil din profil blive overført.

Det er vigtigt, at du/I har gjort op med jer selv, at I ønsker at deltage aktivt i Seaweed Matchmaking eventen, for i det øjeblik jeres profil er lagt op, er det muligt for deltagerne på ISS 2016 at anmode om et møde med jer. 

Selve det internationale Matchmaking event foregår tirsdag d. 21. juni og er GRATIS, da det er støttet af Karl Pedersen og Hustrus Industrifond.

Find programmet for Matchmaking her

 

Deltagelse på ISS med stand med produkter

handverksmadmag2014 lille

Hvis din virksomhed ønsker at have en stand på ISS, så har vi et godt tilbud til de danske SMV’er. Kontakt os her

Referat af TANG-MATCH workshop 

Tang-Match workshop’en blev afholdt d. 15. marts på DTU

 
Til workshop’en blev der budt på netværk samt opskriften på den perfekte elevatorsnak samt det perfekte “pitch” med eksempler på både “investoren” og “virksomheden”. Derudover fik virksomheder mulighed for at udtrykke behov, ønsker og forventninger til mødet med den internationale tangverden. Dette foregik som rundbordsdrøftelser guided af GEMBA Innovation.
 
Se referatet fra mødet her.
 
Bliv en del af det danske og internationale netværk af forskere, organisationer og virksomheder i tang-industrien.
tangmatch inv 150316

Rene Redzepi- protektor for ISS 2016

rene noma

Det 22. Internationale Tangsymposium i København kan stolt annoncere at have NOMA’s chefkok og medejer, Rene Redzepi som protektor. Han vil selvfølgelig give sit input til tang…. Tang, som han anvender ofte i sine tryllerier og kokkereringer.

I 2012 blev han af Times Magazine kåret som én af de 100 mest inflydelsesrige personer.

HUSK at tilmelde dig symposiet….

 

Kommende arrangementer…

 iss 2016

 

22nd International Seaweed Symposium, 19-24. juni, 2016, København

Seaweed Matchmaking, 21. juni, 2016, København

 

 

 

 

Seneste indlæg
Kategorier