Nedenfor finder du informationer samt kalender for kommende aktiviteter.
Nedenfor finder du informationer samt kalender for kommende aktiviteter.
Det drejer sig om møder, kurser osv. arrangeret af Tangnetværket eller andre, og kan være såvel nationale som internationale tang-aktiviteter. Informationerne bringes som en service til alle med interesse for tang, og vi indestår gerne for vores egne arrangementer, men indhold og kvalitet af andres arrangementer ligger selvklart udenfor vores kontrol.
(Begivenheder før februar 2018, kan ses her: Tidligere begivenheder)
– Bliv klogere på forskernes søgen efter nye kilder til protein og finansiering af forskning og start-ups. Vær med til at vælge den næste bestyrelse til Tangnetværket.
Tid:Torsdag den 23 maj 2019, kl. 16-19.00
Sted: Kemitorvet 202, 2800 Kongens Lyngby
I de senere år har der været stigende fokus på anvendelse af nye produkter, som en del af en bæredygtig strategi for det globale samfund til at kunne dække den stigende globale befolknings behov for protein. Tang udgør en stigende del af den globale produktion i akvakulturer og kan være en ny kilde til protein, som alternativ til animalsk protein.
I et samarbejde med CP Kelco har professor Charlotte Jacobsen i spidsen for en gruppe forskere udviklet metoder til at udvinde proteiner fra tang.
Finansiering af såvel forskning som start-ups er helt centralt, hvis FN verdensmål om at stoppe sult skal blive en realitet. Vi har derfor bedt business developer Mogens Riber og Katrine Krogh Balslev fra Spring Nordic, Investment and development komme med et indlæg om funding, finansieringsmuligheder, hvad skal en ansøgning indeholde og hvad må man ikke skrive.
Dagen er relevant for fødevarevirksomheder og privatpersoner, der er interesserede i indholdstoffer i tang eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til, leverandører af tang til fødevareindustrien samt udstyrsproducenter til fødevareindustrien bredt.
Der vil være mulighed for at blive inspireret til øget udnyttelses af tang og optimisering fra virksomhedscases, der har erfaringer med tang. Der vil være fokus på bl.a.proteiner i produktionen og til fødevarer, og anvendelse af andre højværdi produkter fra tang. Derudover er mødet relevant for forskere, virksomheder og privatpersoner, som er interessede i hvordan de kan optimere deres ansøgning og hvor de kan søge om finansiering af deres projekter og start-ups.
Faglige indlæg
De faglige indlæg vil samlet tage ca. 2 timer med mulighed for spørgsmål og debat.
Efterfølgende serveres der sandwichs og det er muligt at netværke. Mødet afsluttes med generalforsamling for medlemmer af Tangnetværket. Du kan melde dig ind her
Dagsorden for generalforsamling .
Tilmelding fra Tangnetværket’s hjemmeside her
For yderligere information kontakt Tangnetværket info@tangnet.dk
Arrangementet er en del af Tangnetværket