Nyhedsbrev – 26. januar 2023
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Se det flotte design af pavilloner bygget med Kelp. Læs om fødevaresikkerhed når du
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Se det flotte design af pavilloner bygget med Kelp. Læs om fødevaresikkerhed når du
Tang-workshop Kortlægning af tangresourcen i Maniitsoq-Nuuk området 2. februar, 2023, 10:00-12:00 (CET+4 t) ZOOM: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/69035410603 Du er hermed hjerteligt inviteret til at deltage i tang-workshoppen, som afholdes i forbindelse
Så er det jul igen. Se juledekorationer med tang fra Læsø Tang, opskriften på lækre konfekt kugler fra Anita Dietz og køb året julegave om tang – The algebog fra
V. cand. agro. Poul Erik Nielsen ”Nu er den gal igen – – -!” Vi der bor på landet, må leve med gyllestanken, selvom Novo-direktør Steen Riisgaard for 25
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Efteråret er sat ind og naturen byder os udenfor i et væld af smukke farver. Tangnetværket har siden sidst været på besøg på Zoologisk museum, hvor
Ruth Nielsen og Nina Lundholm præsenterede mikro- og makroalger på Zoologisk museum i efterårsferien.
Jeg håber I nyder det dejlige vejr, selvom det sørme er varmt. Deltag i arrangementet “Havets spisekammer”, som Tangnetværket afholder sammen med Havhytten i Ishøj, lørdag d. 13 august fra
Succesen fra sidste år gentages igen. Denne gang lørdag d. 13 august fra 10-14 ved Havhytten i Ishøj . Arrangementet starter kl. 10 og slutter kl. 14. Fra tangnetværket deltager
Dette er det sidste nyhedsbrev for juni måned. I kan se billederne fra Tangnetværkets besøg hos Nordisk Tang på Endelave. Sæt allerede nu kryds i kalenderne den 19 august, hvor
Klik på links nedenfor, hvis du vil se billederne.
EKSTRA REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Kun to dage til næste tangnetværksmøde. Sæt kryds i kalenderen og kom med. Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk
REMINDERKære alle medlemmer af Tangnetværket.Så er det tid til næste tangnetværksmøde.Tangnetværket har været så heldige at få mulighed for at besøge Nordisk Tang på Endelave. Det sker den 17 juni.
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Næste Tangnetværksmøde er på Endelave. Det sker den 17 juni, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvor Nordisk Tang byder Tangnetværket indenfor på Tanggården. Se
Kære alle medlemmer af Tangnetværket.Den 5 maj har I mulighed for at deltage i Online event: Let’s talk! Creating resilient agri-food systems with circularity in mind. I får lige et nyt link,
HUSK Tangnetværksmøde “on the spot” i morgen, den 26 april. Det sker på Eurogum. Eurogums nye ejer, Henri Christensen, viser frem og fortæller. Susan Holdt fortæller om udvinding af carragenan/furcellaran-gélen fra Furcellaria tang.
Foråret er endelig kommet. Jeg håber I alle har nydt det dejlige påskevejr.Sæt et stort kryds i kalenderen. Tangnetværket invitere til det første Tangnetværksmøde “on the spot” den 26 april.
The “super year” for the ocean has officially kicked off with the One Ocean Summit hosted by President Macron in Brest this month. This marks the first of several vital ocean milestones this
Kære Tangnetværksmedlemmer. I inviteres hermed til tangnetværksmøde på EUROGUM, hvor EUROGUMS nye ejer Henri Christensen vil vise rundt og fortælle. EUROGUM er en uafhængig dansk producent af Carrageenan og Alginat.
Husk Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling i morgen, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn,
Tangnetværket invitere til fyraftensmøde og efterfølgende generalforsamling, den 29. marts 2022. Begge møder bliver afholdes Online. Fyraftens mødet indeholder oplæg om Biosecurity i tangdyrkning v/ Annette Bruhn, Senior Researcher, AU
Et nyt interaktive online SUBMARINER-katalog er blevet lanceret. I løbet af de seneste par år er antallet af innovative og bæredygtige blå virksomheder og produkter steget markant. SUBMARINER-kataloget giver disse
SusKelpFood er et stort Norsk projekt (26 mill NOK) – Bæredygtige ingredienser fra dyrket tang til madindustrien med Pierrick Stevant, som projektleder fra Møreforskning. I projektet deltager Susan L. Holdt,
Sea-vegetables with enhanced flavor for future sustainable foods Projektet er et samarbejde mellem Fredrik Gröndahl, KTH i Stockholm og Susan L. Holdt, DTU Fødevareinstituttet, hvor en phd studerende skal finde
Dagsorden for Tangnetværkets generalforsamling d. 29 marts, 2022: Valg af dirigent og referent Formanden aflægger beretning Fremlæggelse af det revideret årsregnskab til godkendelse Behandling af evt. indkomne forslag Bestyrelsens oplæg
Indhold
KOntakt
Send en besked til Tangnetværket.
støt tangnetværket
Har du lyst til at støtte Tangnetværket? Du kan indbetale et beløb – stort eller lille – til vores MobilePay:
BOX14962
Det vil vi være tang-nemmelige for.
© Copyright – 2020 | Tangnetværket