Fødevare-anprisnings-temadag

temadag-maerkning og anprisninger

Ønsker du at komme mere i dybden om brugen af fødevareingredienser, og dele erfaringer og udfordringer ved mærkning heraf, kan du tilmelde dig workshop I. Her fortæller Firmenich om aromaer og Chr. Hansen om farvende ingredienser.

 

Ønsker du at komme i gang med at bruge de nye regler på kød og kødprodukter, men er i tvivl om hvordan, så tilmeld dig workshop II. Du bliver klogere på, hvad der er relevant at fremhæve ved kød, og hvordan ernærings- og sundhedsanprisning kan bruges i praksis.

 

Arrangementet er gratis, men vi tillader os at fremsende en faktura på 500 kr. ved udeblivelse på dagen. Tilmelding foregår ved at svare på denne mail og skal indeholde navn, virksomhed og valg af workshop senest d. 20. maj 2014.

 

Vedhæftet er programmet for dagen.

 

Vi ser frem til en spændende dag.

 

Venlig hilsen

Gitte Løvschall Møller
Koordinator
Brancher, Markedsanalyse & Projektudvikling
Landbrug & FødevarerT +45 3339 4365  |   M +45 5167 1536  |   E: GL(snabel-a)lf.dk

 

Se invitationen her

Seneste indlæg
Kategorier